Autobranden Princenhage

Publicatiedatum: 
10 februari 2020
Politie doet onderzoek en houdt extra surveillances.

In de afgelopen maanden is Princenhage opgeschrikt door enkele autobranden. Om herhaling hier te voorkomen doet de politie op dit moment goed en zorgvuldig onderzoek. Daarnaast surveilleert de politie sinds de branden intensiever in het gebied. We volgen de situatie in Princenhage nauwgezet en vragen bewoners in en rondom de buurt om extra alert te zijn op verdachte situaties.

Bij verdachte situaties vragen wij u om direct 112 te bellen. Ook is het mogelijk om Meld Misdaad Anoniem te bellen via 0800 7000.

Verder vraagt de politie als u over camera beelden beschikt waarop verdachte situaties te zien zijn, deze met de politie te delen. Ook kunt u zich aanmelden voor het initiatief van de politie: camera in beeld.